Skip to main content

Εκλογές 2023: Υποψήφια με τη Ν.Δ. στα Χανιά η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη

Πηγή: Νέα Δημοκρατία

«Ο Μανούσος Βολουδάκης λάτρεψε τα Χανιά και τα υπηρέτησε με απόλυτη αφοσίωση. Σε αυτόν τον δρόμο θα περπατήσω» ανέφερε σε ανάρτησή της

Υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων θα είναι η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη, χήρα του εκλιπόντος Μανούσου Βολουδάκη, στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμητική του πρόταση να συμμετέχω στις προσεχείς και κρίσιμες εκλογές για την πατρίδα μας, ως υποψήφια βουλευτής στο νομό Χανίων» ανέφερε σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη, μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Μανούσος Βολουδάκης λάτρεψε τα Χανιά και τα υπηρέτησε με απόλυτη αφοσίωση. Χάραξε ένα ξεχωριστό δρόμο ήθους και προσφοράς. Σε αυτόν τον δρόμο θα περπατήσω. Είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω μακρύτερα. Με τις αρχές και τις αξίες που μας ενώνουν. Δεσμεύομαι με την επιμονή και τη συνέπεια που με διακρίνουν να διεκδικήσω όσα τα Χανιά και τα παιδιά μας αξίζουν» πρόσθεσε στην ανάρτησή της.