Skip to main content

Π. Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης τέσσερα χρόνια μοιράζει ευθύνες και δεν αναλαμβάνει καμία

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Δεν καταλαβαίνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσβάλλει τα θύματα και τις οικογένειές τους;», διερωτάται η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με την στάση του πρωθυπουργού για την τραγωδία στα Τέμπη.

Την στάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, καθώς και τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη. Ειδικότερα, η Π. Τσαπανίδου τόνισε πως «στην αρχή ο κ. Μητσοτάκης είπε πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης. Μετά πως «φταίνε όλοι» και σήμερα μάθαμε από τον εκπρόσωπό του ότι δεν γνώριζε τίποτα από όσα γίνονταν στον ΟΣΕ».

Παράλληλα, σημείωσε: «Επίσης, δε γνώριζε ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ οδηγεί με βεβαιότητα σε θανάτους δε γνώριζε για τις υποκλοπές δε γνώριζε και για την κατάσταση στον ΟΣΕ, για την οποία οι εργαζόμενοι προειδοποιούσαν επίμονα με εξώδικα».

Με αιχμές κατά του Κ. Μητσοτάκη, η Π. Τσαπανίδου υπογράμμισε: «Τέσσερα χρόνια τώρα, μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία ο ίδιος. Δεν καταλαβαίνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσβάλλει τα θύματα και τις οικογένειές τους;».