Skip to main content

Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης τάζει επιδόματα-μπαλώματα παραμονές εκλογών

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Την ώρα που χιλιάδες ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί εξαιτίας των πολιτικών του επιλογών, προανήγγειλε ημίμετρα για το ιδιωτικό χρέος», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τις δηλώσεις Μητσοτάκη από τη Δυτική Μακεδονία σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας ότι από «μια περιοχή που ο ίδιος έχει καταδικάσει στο μαρασμό και την ανεργία με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση -επιλογή που πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες στους λογαριασμούς του ρεύματος- αποφάσισε, μόλις σήμερα παραμονές εκλογών, να τάξει στους πολίτες επιδόματα-μπαλώματα».

Επιπρόσθετα, τόνισε ότι «αφού εξαπάτησε πολλαπλά τους συνταξιούχους με την κατάργηση της 13ης σύνταξης και την περικοπή των αναδρομικών, τους δίνει τώρα ανεπαρκή επιδόματα προεκλογικού χαρακτήρα».

Η Π. Τσαπανίδου συμπλήρωσε «Την ώρα που χιλιάδες ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί εξαιτίας των πολιτικών του επιλογών, προανήγγειλε ημίμετρα για το ιδιωτικό χρέος».

Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε: «Μιλώντας τέλος ξανά για ενδεχόμενο «κυβέρνησης ηττημένων» δεν κατάφερε να κρύψει τον πραγματικό του φόβο: ότι την επομένη των εκλογών η χώρα θα έχει κυβέρνηση νικητών με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».