Skip to main content

Τ. Γαϊτάνης: Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Τσίπρας από τη Φωτεινή Πιπιλή

ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από τη Φωτεινή Πιπιλή κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

Συγκεκριμένα ο κ. Γαϊτάνης δήλωσε: «Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο.

Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας που κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή από το βήμα της Βουλής, της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη».

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.