Skip to main content

ΝΔ: Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης τίμησε το εθνόσημο, πρωταγωνίστησε στον αθλητισμό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη αποχαιρέτισε με συλλυπητήρια ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία. Ο Ολυμπιονίκης του TaeKwonDo έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών εξαιτίας μιας σπάνιας, επιθετικής μορφής καρκίνου.

«Η απώλεια του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μας γεμίζει θλίψη. Ο Αλέξανδρος τίμησε το εθνόσημο, πρωταγωνίστησε στον αθλητισμό και κατάφερε να έχει σημαντική κοινωνική και πολιτική δράση. Στην οικογένειά του και στο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.