Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια, στους φίλους και συνεργάτες του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, τονίζοντας ότι «δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς» και σημειώνοντας πως «υπερασπίστηκε τις αρχές του για μία καλύτερη κοινωνία, αφήνοντας ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στον δημόσιο βίο».
Ειδικότερα, με ανάρτηση στο Twitter, η κ. Σακελλαροπούλου αναφέρει:
«Ο θάνατος του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη μάς γεμίζει με θλίψη. Υπερασπίστηκε τις αρχές του για μία καλύτερη κοινωνία, αφήνοντας ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στον δημόσιο βίο. Δυστυχώς, έφυγε πολύ νωρίς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και συνεργάτες του».
naftemporiki.gr
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












