Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Προσφεύγει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για πλαστό έγγραφο

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την χυδαία, όπως καταγγέλλει, πλαστογραφία σε βάρος του.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τάνια Καραγιάννη, αφορμή είναι «ένα έγγραφο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media με δήθεν οδηγίες για τις αναρτήσεις σχετικά με τις γυναικοκτονίες και φέρει δήθεν την υπογραφή του προέδρου, Αλέξη Τσίπρα».

Εκτός άλλων, το έγγραφο αναφέρει πως δίνεται η οδηγία να χρησιμοποιούνται τα hashtags #νδ_παιδεραστές, #μητσοτακη_παραιτήσου κ.ά.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter η Τάνια Καραγιάννη.

Σημειώνεται ότι διευκρίνιση για το εν λόγω έγγραφο έδωσε το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής των Ελλήνων, αναφέροντας ότι:

«Έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς και ότι ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος».