Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Γιατί η ΝΔ ψήφισε τη δήθεν σκανδαλώδη τροπολογία και το 2018 και το 2020;

«Η ΝΔ  έσπευσε χθες να υιοθετήσει συκοφαντικούς και αβάσιμους ισχυρισμούς για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις ξεκάθαρες απαντήσεις όλων και την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. «Σε αντίθεση όμως με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν κάποιος δεν έχει ακόμη απαντήσει, είναι η ίδια η ΝΔ», συμπληρώνει. 

«Αφού λοιπόν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί  ψήφισε και η ίδια το 2018 την επίμαχη και δήθεν σκανδαλώδη τροπολογία; Ήταν και ο κος Μητσοτάκης στο ‘νταραβερι’;», σημειώνει. Και ακόμη χειρότερα, διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για ποιο λόγο το Μάιο του 2020, ως κυβέρνηση, στην κύρωση της ΠΝΠ προέβλεψε ακριβώς την ίδια παράταση για το καθεστώς πώλησης αφορολογήτων ειδών, που προέβλεπε η τροπολογία του 2018;

«Η ΝΔ για άλλη μια φορά πήγε για μαλλί και θα βγει κουρεμένη. Ας έχει όμως κατά νου ο κος Μητσοτάκης, ότι όσους αντιπερισπασμούς και να μεθοδεύσει, δε μπορεί να κρύψει τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η παταγώδης αποτυχία του στη διαχείριση της πανδημίας και της οικονομίας. Δυστυχώς, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα του κ. Μητσοτάκη κάθε μέρα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.