Skip to main content

Υπόθεση Novartis: Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Αντώνης Σαμαράς

Επί έξι ώρες κατέθετε στην Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του  νόμου περί ευθύνης υπουργών, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στην έρευνα για τη Novartis.

Ο κ. Σαμαράς είναι το τρίτο πολιτικό πρόσωπο που κατέθεσε, μετά τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην υπουργό και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδο.

Βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο, ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Είναι εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια σε αυτή την άθλια σκευωρία. Η δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, έχει πλέον τον λόγο.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα, αλληλεγγύη και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν κατέθεσε στοιχεία, καθώς κατά την είσοδό του στον Άρειο Πάγο κρατούσε έναν φάκελο, απάντησε: «Κατέθεσα όσα στοιχεία είχα και είπα ό,τι ήξερα ακριβώς για την υπόθεση».

naftemproriki.gr