Skip to main content

Συνάντηση Τζιτζικώστα με εκπροσώπους των παραγωγών επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών

Υπέρ της ίδρυσης Νομικών Προσώπων για τις λαϊκές αγορές, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τάσσονται οι Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας και σε ό,τι αφορά στην υπόλοιπη περιφέρεια, να συνεχιστεί η ύπαρξη των 9μελών επιτροπών, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. 

   Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας Παραγωγών Επαγγελματιών Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών, παρόντες στη σημερινή συνάντηση ήταν ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικωστας, η αντιπερειάρχης Βούλα Πατουλίδου καθώς κι ο εκτελεστικός γραμματεας Νίκος Ιωάννου, κι από την πλευρά της συνομοσπονδίας ο πρόεδρος ‘Αγγελος Δερέτζης, ο γενικός γραμματεας Παντελής Μόσχος καθώς κι ο νομικός σύμβουλος Γρηγόρης Κωτσόπουλος. 

   Όπως αναφέρει η συνομοσπονδία στην ανακοίνωσή της, «η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας κι αμφίδρομης κατανόησης και συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της ίδρυσης νομικών προσώπων στις Περιφέρειες. Ο κ. Τζιτζικώστας τάχτηκε υπέρ της ίδρυσης Νομικών Προσώπων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θέση που βρήκε σύμφωνο και τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν μεταξύ τους. Όσον αφορά την υπόλοιπη περιφέρεια, κοινή τους θέση ήταν η συνέχιση ύπαρξης των 9μελών επιτροπών όπως προβλέπεται από το Ν.4497/αρθ.28».