Skip to main content

Μηνύματα Τσίπρα – Μητσοτάκη για Ρώσο πρέσβη, Βερολίνο, Ζυρίχη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη θλίψη τους για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ, για τα θύματα στο Βερολίνο και τους τραυματίες στη Ζυρίχη, εξέφρασαν μέσω Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι επιθέσεις σε Βερολίνο και Ζυρίχη, καθώς και η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, μας γεμίζουν θλίψη και αποτροπιασμό. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Θλίψη για τη νύχτα τρόμου σε όλη την Ευρώπη. Θλίψη για τα θύματα στο Βερολίνο, τον Ρώσο πρέσβη, τους πυροβολισμούς στη Ζυρίχη», έγραψε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.