Skip to main content

Δ. Κουτσούμπας: Κόλαφος για τους εργαζόμενους η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για τη δεύτερη αξιολόγηση, για το χρέος, ο νέος αντιλαϊκός προϋπολογισμός που συζητιέται αυτές τις μέρες στη Βουλή, είναι κόλαφος για τους εργαζόμενους» τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, σε δήλωσή του από την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Όπως είπε ο κ. Κουτσούμπας, «η κυβέρνηση μαζί με την Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, μιλάει και πανηγυρίζει για ανάκαμψη της οικονομίας, μόνο που αυτή η ανάκαμψη θα είναι για τους λίγους, για το μεγάλο κεφάλαιο», ενώ ο λαός και η εργατική τάξη «θα υποφέρουν, θα είναι τα μόνιμα υποζύγια, με ένταση της εκμετάλλευσης, ξεζούμισμα του εισοδήματος και των συντάξεων με νέα φορολογικά βάρη, με μνημόνια διάρκειας».

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ σημείωσε τέλος ότι η λύση βρίσκεται στην πολιτική πρόταση που προτείνουν το ταξικό εργατικό κίνημα, η κοινωνική συμμαχία, οι ριζοσπαστικές συσπειρώσεις  και το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.