Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Ρεσιτάλ σεξισμού και κιτρινισμού για την Κ. Νοτοπούλου

Για ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, φασισμού, σεξισμού και κιτρινισμού κάνει λόγο η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, με αφορμή όσα έχουν γραφεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το νεοσυσταθέν γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και την υπεύθυνη του γραφείου Κατερίνα Νοτοπούλου.  

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι αντικείμενα του πρωθυπουργικού γραφείου αποτελούν «η αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων, η αναγκαιότητα αναβάθμισης της περιοχής και ο ενεργός πολιτικός και οικονομικός ρόλος της Θεσσαλονίκης».

«Δυστυχώς όμως», συμπληρώνεται, «αντί η δημόσια συζήτηση να γίνει επί της ουσίας και με αντικείμενο για μια ακόμη φορά τον ρόλο του γραφείου και για το πώς μπορεί αυτός να ενισχυθεί, τα γνωστά κέντρα βρήκαν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά, να εξαπολύσουν το αντικυβερνητικό τους μένος με χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι τα ίδια κέντρα «μετέθεσαν τη συζήτηση και από πολιτική την μετέτρεψαν σε κακοήθες κουτσομπολιό, βάζοντας στο στόχαστρο τη διευθύντρια του γραφείου και πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος».

«Με το ανθρωποφαγικό μένος που τους χαρακτηρίζει οι γνωστοί κύκλοι της διαπλοκής επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, φασισμού, σεξισμού και κιτρινισμού», συνεχίζει.