Skip to main content

Επίθεση Β. Κεγκέρογλου στον Πρ. Παυλόπουλο

Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση για την κύρωση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου.

«Αυτή η πράξη του προέδρου βλάπτει την Ελλάδα. Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την άποψη τρου Προέδρου για το ξεπούλημα των τραπεζών», είπε ο κ. Κεγκέρογλου.

Αφορμή για την επίθεση αποτέλεσε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας στο PSI κατά την συνάντησή του με τον πρόεδρο Εργοδοτών της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Tζ. Κράουτζικ στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παυλόπουλος υπενθύμισε ότι το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα έχει υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα, σημειώνοντας ότι όταν έγινε το PSI, δηλαδή η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, πλήρωσε πολύ ακριβά.

Χωρίς το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων που κατείχε, το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα θα μπορούσε να είναι βιώσιμο για πολλά χρόνια, σημείωσε ο Πρόεδρος και πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή όλοι, στην Ελλάδα, αγωνιζόμαστε για τη στήριξή του. Πρέπει να στηριχθεί, δεν μπορεί να είναι αυτό το θύμα της αναδιάρθρωσης ενός χρέους και όλα τα υπόλοιπα να τα επωμισθεί».

Newsroom naftemporiki.gr