Skip to main content

Σεισμός Κρήτης-Γ. Οικονόμου: Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από την πρώτη στιγμή μετά τον σεισμό στην Κρήτη ο κρατικός μηχανισμός ενεργοποιήθηκε, είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο Γιάννης Οικονόμου επισήμανε πως άμεσα αναχώρησαν για την πληγείσα περιοχή η ηγεσία του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (Χρ. Στυλιανίδης-Ευ. Τουρνάς), καθώς και ο ΓΓΠΠ (Β. Παπαγεωργίου), για να συντονίσουν επιτόπου τις απαραίτητες ενέργειες.

«Δεν φαίνονται να υπάρχουν τώρα άλλοι εγκλωβισμένοι» δήλωσε ο κ. Οικονόμου, ήδη γίνονται έλεγχοι από τα αρμόδια κλιμάκια μηχανικών του υπουργείου Υποδομών, ανέφερε.

Όλος ο μηχανισμός είναι σε εγρήγορση, για να συνδράμει στις τοπικές Αρχές, να βοηθήσει  στην αντιμετώπιση των δυσμενών συνεπειών. «Προφανώς θα παρακολουθούμε και τη σεισμική ακολουθία» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.