«Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλες Μόριες, έρχεται χειμώνας και τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα» είπε σήμερα η Φώφη Γεννηματά, που επισκέφθηκε το κέντρο φιλοξενίας Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη.
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζήτησε να «μη ρίχνουμε νερό στον μύλο της ακροδεξιάς που καραδοκεί, η κυβέρνηση έχει ευθύνη να δώσει λύσεις τώρα. Τώρα, μη μιλάμε μόνο για το μέλλον».
Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να εξασφαλίσει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και κάθε χώρα μέλος θα αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, «γιατί το προσφυγικό-μεταναστευτικό δεν είναι ένα θέμα της Ελλάδας, είναι ένα θέμα της Ευρώπης».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












