Skip to main content

Αναβλήθηκε η επίσκεψη Μπαζιάνα – συζύγου Ερντογάν στο Μουσείο της Ακρόπολης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αναβλήθηκε η επίσκεψη της Μπέττυς Μπαζιάνα και της Εμινέ Ερντογάν στο Μουσείο της Ακρόπολης λόγω αδιαθεσίας της δεύτερης, εξαιτίας της οποίας αναγκάστηκε να ακυρώσει όλο το πρόγραμμά της.

Ωστόσο, η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από την κ. Μπαζιάνα, αν μπορεί, να συναντηθούν και να πιουν ένα τσάι στο ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένει.

Οι δύο κυρίες δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται. Είχαν βρεθεί τον Μάιο στην Κίνα στην απαγορευμένη πόλη και -σύμφωνα με πληροφορίες- η μεταξύ τους επικοινωνία είναι πολύ θερμή. Σε αυτό το κλίμα αναμένεται να γίνει και η σημερινή συνάντηση τους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.