Skip to main content

Ν.Δ.: Ο Παππάς λύνει την ένοχη σιωπή του για τον Αρτεμίου

«Ο κ. Παππάς ομολόγησε ότι έχει πολύχρονη σχέση συνεργασίας με τον κ. Αρτεμίου», αναφέρει η Ν.Δ. μετά την επιβεβαίωση από τον υπουργό Επικρατείας ότι επισκέφθηκε τη Βενεζουέλα με τον Κύπριο δικηγόρο το 2013. 

Σε σχετική της ανακοίνωση τονίζει ότι «υπό το βάρος των σημερινών αποκαλύψεων ο κ. Παππάς λύνει επιτέλους την ένοχη σιωπή του» και συμπληρώνει: «Από εκεί που επί μία εβδομάδα δεν απαντούσε στο ερώτημα για το αν συναντήθηκε στις 10 Οκτωβρίου με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου, σήμερα παραδέχθηκε ότι, όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά και ότι τον Αύγουστο του 2013, βρέθηκαν μαζί στη Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο. Και αυτό για να προετοιμάσουν ενδεχόμενη επίσκεψη του “συντρόφου”  Τσίπρα στη Βενεζουέλα, προκειμένου η Ελλάδα να προμηθευτεί προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας». 
 
Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει, ακόμη, ότι ο κ. Παππάς «οφείλει να πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την  πραγματική σχέση του με το δικηγόρο των offshore  και των Panama Papers».