Skip to main content

Β. Λεβέντης: Διάτρητος ο νόμος για τα ΜΜΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Ο νόμος είναι διάτρητος εκτός και αν ο υπουργός θέλει να μην εφαρμοστεί και να πάρει αναβολή του χάους», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης των Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής.

Υποστήριξε επίσης ότι κύριος στόχος του νομοσχεδίου για τα Μέσα Ενημέρωσης έπρεπε να είναι να μπει τάξη και να ισχύσει ο πλουραλισμός στα κανάλια, να δίνει φωνή σε όλους και όλοι να έχουν ισότιμη μεταχείριση από τα κανάλια.

«Ούτε εκεί ο νόμος αναφέρει τίποτα. Αγνοεί τις παλαιότερες εταιρείες και λέει μόνο για νέες εταιρείες. Αυτό μπορεί να λειτουργεί και σαν συγχωροχάρτι», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.