Skip to main content

ΛΑΕ: Συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο την Τετάρτη κατά των πλειστηριασμών

Σε κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας καλεί η Λαϊκή Ενότητα αντιδρώντας στους πλειστηριασμούς.

«Παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για, δήθεν, ρυθμίσεις που θα προστάτευαν την πρώτη κατοικία -ακόμη και για χρέη προς το δημόσιο- και παρά τους θεατρινισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η αρπαγή της λαϊκής περιουσίας συνεχίζεται με πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, καταστημάτων, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτεμαχίων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Καλεί τα εργατικά συνδικάτα, τα κοινωνικά κινήματα, τις οργανώσεις και τις συλλογικότητες της Αριστεράς να ανταποκριθούν στην άμεση ανάγκη συγκρότησης ενός μαζικού κινήματος για την αποτροπή της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας που μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την ανατροπή των μνημονίων και των δυνάμεων που τα υπηρετούν.

Τέλος δίνει «αγωνιστικό ραντεβού» την Τετάρτη και ώρα 3 μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Κ. Λουκάρεως 14, πίσω από το Εφετείο), στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.