Skip to main content

Παραλαβή δύο LNG carriers από τη Maran Gas Maritime

Μαρία Αγγελικούση

Τα δύο LNG carriers παραδίδονται στην πολωνική Orlen, στο πλαίσιο μακροχρόνιων ναυλώσεων, ενισχύοντας τη στρατηγική συνεργασία των δύο πλευρών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

H Angelicoussis Group προχωρά στην ενίσχυση του στόλου των LNG carriers που διαθέτει, με την παραλαβή των «Danuta SiedzikownaInka» και «Rotmistrz Witold Pilecki», πέμπτου και έκτου κατά σειρά από τα συνολικά 13 πλοία που κατασκευάζονται στο ναυπηγείο Hanwha Ocean για λογαριασμό της Maran Gas Maritime.

Με χωρητικότητα 174.000 κ.μ., τα νέα πλοία ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες, διασφαλίζοντας υψηλή ενεργειακή απόδοση και μειωμένες εκπομπές.

Τα δύο LNG carriers παραδίδονται στην πολωνική Orlen, στο πλαίσιο μακροχρόνιων ναυλώσεων, ενισχύοντας τη στρατηγική συνεργασία των δύο πλευρών.

Η επικεφαλής του ομίλου, Μαρία Αγγελικούση, επισημαίνει τη σημασία της επένδυσης σε σύγχρονο και περιβαλλοντικά αποδοτικό στόλο, υπογραμμίζοντας τον ρόλο της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά LNG.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.