Skip to main content

Rubico: Reverse split 1:10 για ενίσχυση της μετοχής στο Nasdaq

Ευάγγελος Πιστιόλης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κάθε δέκα υφιστάμενες κοινές μετοχές θα ενοποιούνται σε μία νέα, χωρίς μεταβολή στην ονομαστική αξία ή στον συνολικό αριθμό μετοχών που δύναται να εκδώσει η εταιρεία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Rubico Inc. (RUBI), μια εταιρεία spin-off συμφερόντων του πλοιοκτήτη Ευάγγελου Πιστιόλη, ανακοίνωσε την απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου για την υλοποίηση αντίστροφης συγχώνευσης μετοχών (reverse stock split) σε αναλογία 1 προς 10, με ισχύ από την έναρξη των συναλλαγών στις 9 Απριλίου 2026.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κάθε δέκα υφιστάμενες κοινές μετοχές θα ενοποιούνται σε μία νέα, χωρίς μεταβολή στην ονομαστική αξία ή στον συνολικό αριθμό μετοχών που δύναται να εκδώσει η εταιρεία. Οι μετοχές θα συνεχίσουν να διαπραγματεύονται στο Nasdaq Capital Market με το σύμβολο «RUBI», ενώ θα ισχύει νέος αριθμός CUSIP.

Η Rubico δραστηριοποιείται στη διεθνή ναυτιλία και είναι  ιδιοκτήτης και διαχειριστής δύο σύγχρονων, αποδοτικών καυσίμων, οικολογικών δεξαμενόπλοιων Suezmax 157.000 dwt. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στις Νήσους Μάρσαλ και διατηρεί εκτελεστικά γραφεία στην Αθήνα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.