Skip to main content

Π. Ξενοκώστας: «Εθνικό πλοίο: Μπορεί να γίνει πραγματικότητα!»

Ομιλία του πρόεδρου και διευθύνοντα σύμβουλου της ONEX, σε σεμινάριο, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσςη άμυνας και ασφάλειας DEFEA, όπου η εταιρεία θα έχει ισχυρή παρουσία

Ισχυρό θα είναι  το στίγμα του Ομίλου ONEX Shipyards & Technologies στη διεθνή έκθεση άμυνας και ασφάλειας DEFEA – Defence Exhibition Athens, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 8 Μαΐου στο Athens Metropolitan Expo.

Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση ενώ γνωστοποιείται ότι ο όμιλος θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο περίπτερο Hall 4 – B28, σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να παρουσιαστεί η πλήρης γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει. Θα παρουσιαστούν τεχνολογίες αιχμής από τα ναυπηγεία του, ενώ εξειδικευμένα στελέχη θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για ενημέρωση και συζήτηση.

Προτάσεις του ομίλου για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου εθνικού ναυπηγικού φορέα

Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Τετάρτη 7 Μαΐου, ο Πάνος Ξενοκώστας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ONEX και πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων, θα είναι ομιλητής στο σεμινάριο με τίτλο: «Εθνικό πλοίο: Μπορεί να γίνει πραγματικότητα! 70% ελληνική βιομηχανική συμμετοχή – γραμμές παραγωγής με εξαγωγικό προσανατολισμό».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα σεμιναρίων 35, Hall 4, από τις 11:45 έως τις 12:30 και θα εστιάσει στις προτάσεις του ομίλου για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου εθνικού ναυπηγικού φορέα, ικανού να ενισχύσει την αυτονομία και την αμυντική ανεξαρτησία της χώρας.