Skip to main content

Hellenic Yacht Masters’ Club: Παρουσιάστηκε και επίσημα

Το νεοϊδρυθέν (2021) αυτό club αποτελεί την υλοποίηση ενός κοινού οράματος που είχε για τον κλάδο η ομάδα πλοιάρχων του luxury yachting που βρίσκεται στον πυρήνα του

Το Hellenic Yacht Masters’ Club, που ίδρυσαν οι πλοίαρχοι των luxury yachts στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε επίσημα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Βουλιαγμένη.

Το παρών έδωσε όλη η ελίτ του ελληνικού yachting, θεσμικοί εκπρόσωποι από τον χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού, καθώς και ιδιώτες με σημαντική δραστηριότητα στον κλάδο του yachting.

Με την εκδήλωση αυτή τα μέλη του Hellenic Yacht Masters’ Club θέλησαν να εκφράσουν τα ιδανικά τους, αλλά και να προσκαλέσουν συναδέλφους τους και όσους δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία ώστε να συμπράξουν μαζί τους για να μεγαλώσει ο κύκλος των μελών του και να επιτευχθούν οι στόχοι του Club.

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μαρούλης, πρόεδρος του Hellenic Yacht Masters’ Club, «ο στόχος της ίδρυσης του Club είναι η προστασία της κληρονομιάς, αλλά και η προώθηση των προοπτικών του επαγγελματικού yachting. Συνδυάζοντας τον κοινό τους ενθουσιασμό και τη δημιουργική τους ενέργεια, τα μέλη του είναι αποφασισμένα να διατηρήσουν τις διαχρονικές παραδόσεις του κόσμου του yachting».

Το νεοϊδρυθέν (2021) αυτό club αποτελεί την υλοποίηση ενός κοινού οράματος που είχε για τον κλάδο η ομάδα πλοιάρχων του luxury yachting που βρίσκεται στον πυρήνα του. Πρόκειται για δυναμικούς εκπρόσωπους-πλοίαρχους του luxury yachting με πολυετή πείρα, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία τους και δημιούργησαν το Hellenic Yacht Masters’ Club. Η προσπάθειά τους θα αποτελέσει έναν κόμβο για ανταλλαγή γνώσεων, νέων ιδεών με την προοπτική να δημιουργηθεί ένα δίκτυο κατάλληλο να παράσχει συμβουλές πρακτικά εφαρμόσιμες σε όλη την αλυσίδα του yachting.

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν, τα μέλη του Hellenic Yacht Masters’ Club έχουν ορίσει τις βασικές αξίες του club όπως το ήθος, η γνώση, η ανιδιοτέλεια, η συνεργασία και η θετική διάθεση, με την πεποίθηση ότι θα διασφαλίσουν την εξέλιξη του κλάδου του yachting, παράλληλα με την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου. Οι συνεχώς εξελισσόμενες πρακτικές αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος και του θαλάσσιου οικοσυστήματος είναι στο κέντρο των ενδιαφερόντων των μελών του Club.

Το Hellenic Yacht Masters’ Club προσδοκά ότι με συνεχή ενημέρωση και γόνιμο διάλογο των μελών του θα είναι σε θέση να πράττουν πάντα με τον καλύτερο τρόπο, για τη διαρκή ανάπτυξη του κλάδου του yachting στην Ελλάδα.