Skip to main content

Celestyal Cruises: Νέοι προορισμοί το 2024 – 2025

Θα προσεγγίζει την Κροατία, το Μαυροβούνιο και την Ιταλία

Τρεις νέες χώρες και έξι νέα λιμάνια εντάσσει στους προορισμούς της για το 2024-2025 η Celestyal Cruises. Συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Discovery θα προσεγγίζει την Κροατία, το Μαυροβούνιο και την Ιταλία, ενώ θα καταπλέει στα λιμάνια της Κεφαλονιάς, του Ντουμπρόβνικ, του Κότορ, του Μπάρι, της Κέρκυρας και του Κατάκολου.

Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτηση και δεύτερου νέου κρουαζιερόπλοιου για τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για Celestyal Discovery, που ακολουθεί το Celestyal Journey, που προστέθηκε πρόσφατα, σηματοδοτώντας την πλήρη ανανέωση του στόλου και την περαιτέρω δέσμευση της εταιρείας για σημαντικές επενδύσεις, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της.

Την απόκτηση δεύτερου κρουαζιερόπλοιου τη φετινή χρονιά ανακοίνωσε η Celestyal Cruises

Το Celestyal Discovery θα φτάσει στο λιμάνι του  Πειραιά στις 2 Δεκεμβρίου ενώ θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του στις 2 Μαρτίου 2024, με μια ολοκαίνουρια κρουαζιέρα για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες με πλούσια ιστορία, ομορφιά και πολιτισμό.

Η νέα κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ονειρεμένη Αδριατική» με το Celestyal Journey θα περιλαμβάνει προσεγγίσεις με ολοήμερη παραμονή στην Κεφαλονιά, το Κότορ, το Μπάρι και την Κέρκυρα, καθώς και με παραμονή μέχρι αργά το βράδυ στο Ντουμπρόβνικ και μισή ημέρα στο Κατάκολο.

Και η νέα αυτή κρουαζιέρα για το 2024 είναι πλέον διαθέσιμη για κρατήσεις, στο πλαίσιο των προσφορών Black Friday που είναι σε ισχύ, με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από €499 ανά άτομο, ενώ όλες οι κρουαζιέρες για το 2025 θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση τις επόμενες εβδομάδες.

Εκτός από τη νέα κρουαζιέρα «Ονειρεμένη Αδριατική», η Celestyal θα ανανεώσει δύο ακόμη κρουαζιέρες το 2024, αντικαθιστώντας την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» στις 9 και 16 Μαρτίου, με την αγαπημένη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Μήλο, πριν επιστρέψει στην Αθήνα. Αυτές οι  ανανεωμένες κρουαζιέρες του 2024 περιλαμβάνονται, επίσης, στις ισχύουσες προσφορές Black Friday με προνομιακές τιμές από €599 ανά άτομο.

Ως ένδειξη αναγνώρισης προς τους πιστούς της επιβάτες, η Celestyal ανταμείβει όσους έχουν ήδη κάνει κράτηση με το Celestyal Journey για κρουαζιέρες που αναχωρούν από την Αθήνα στις 2, 9 και 16 Μαρτίου του 2024, όχι μόνο με τις χαμηλότερες τιμές της προσφοράς, αλλά και με μια δωρεάν κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι», μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Celestyal.

Οι επιβάτες αυτοί θα ενημερωθούν από την εταιρεία ή τον πράκτορα που έκανε την κράτηση του ταξιδιού τους, σχετικά με τις ανανεωμένες κρουαζιέρες, τον χαμηλότερο ναύλο (όπου ισχύει) και την αποκλειστική προσφορά για τη δωρεάν κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι», την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν οι επιβάτες μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

«Λιγότερο από μια εβδομάδα αφότου ανακοινώσαμε την απόκτηση του νέου μας πλοίου και την πλήρη ανανέωση του στόλου μας, δεν θα μπορούσαμε παρά μόνο να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τους επιβάτες μας. Ως επιχείρηση, αφιερώνουμε πραγματικά χρόνο για να ακούσουμε τις προτάσεις των επιβατών και του δικτύου των πρακτόρων μας – όπου ανέδειξαν την Ιταλία, την Κροατία και το Μαυροβούνιο στην κορυφή» δήλωσε ο Lee Haslett, γενικός εμπορικός διευθυντής (CCO) της Celestyal.

Οι επιβάτες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που έχουν πραγματοποιήσει κρατήσεις για τις νέες κρουαζιέρες του Μαρτίου 2024 θα ενημερωθούν από τη Celestyal τις επόμενες ημέρες, ώστε να επανατοποθετηθούν στις καινούριες κρουαζιέρες στο πρόσφατα ανακαινισμένο Celestyal Journey ή για να τους δοθεί άλλη πιο κατάλληλη εναλλακτική. Όσοι διατηρήσουν τις ημερομηνίες κράτησής τους στις καινούριες κρουαζιέρες του Μαρτίου, θα επωφεληθούν από την προσφορά δωρεάν κρουαζιέρας, για κρατήσεις σε σχετικές κρουαζιέρες κατά τα επόμενα τρία χρόνια.

Όλες οι προμήθειες των πρακτόρων θα ισχύσουν και για αυτές τις κρατήσεις που διατηρούνται, καθώς και για εκείνες που θα αφορούν επανατοποθέτηση σε άλλη κρουαζιέρα.