Skip to main content

Globus Maritime: Χτύπησε το καμπανάκι του Nasdaq ο Αθανάσιος Φειδάκης

Ο κ. Φειδάκης ευχαρίστησε το προσωπικό τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά για την αφοσίωσή τους

To εναρκτήριο καμπανάκι της συνεδρίασης του Nasdaq στη Wall Street χτύπησε χθες (20/11) ο Πρόεδρος και CEO της Globus Maritime Limited, Αθανάσιος Φειδάκης, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 15 ετών ως εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο. (Δείτε εδώ το βίντεο).

Στη σύντομη ομιλία του, στη σχετική εκδήλωση, ο κ. Φειδάκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή του σε όλους τους συνεργάτες με έδρα τις ΗΠΑ και διεθνώς για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας. «Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να είστε μαζί μας, βοηθώντας μας να μεγαλώσουμε» σημείωσε.

Ο ίδιος ευχαρίστησε, επίσης, τόσο το προσωπικό στη θάλασσα όσο και στη στεριά, για την αφοσίωσή τους στην εταιρεία και τη συγκέντρωση στους στόχους και την πρόοοδο αυτής.

Από την πλευρά της, η Irena Radman, εκπρόσωπος του Nasdaq συνεχάρη την Globus Maritime για την 15ετή επέτειο διαπραγμάτευσης στο αμερικανικό χρηματιστήριο, κάνοντας λόγο για ένα «πραγματικό ορόσημο, άξιο εορτασμού».

«Συγχαίρουμε την Globus Maritime για τις ισχυρές της επιδόσεις σε μία αγορά γεμάτη προκλήσεις και τη διαρκή επέκταση του στόλου, στο φως της παράδοσης τριών νέων πλοίων το επόμενο έτος» τόνισε η ίδια.

Επενδύσεις άνω των 180 εκατ. δολαρίων

Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο έξι bulk carriers, χωρητικότητας 453.745 dwt και μέσης ηλικίας 10,9 ετών.

H εισηγμένη «τρέχει», παράλληλα, ναυπηγικό πρόγραμμα για πέντε ακόμη φορτηγά πλοία, τύπου ultramax, με το ύψος των συνολικών επενδύσεων να υπερβαίνει τα 180 εκατ. δολάρια.