Skip to main content

Συρία: Επιτροπή έρευνας για την επίθεση σε αυτοκινητοπομπή με βοήθεια συστήνει ο ΟΗΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εσωτερική επιτροπή που θα διερευνήσει την αιματηρή επίθεση σε αυτοκινητοπομπή η οποία μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην Συρία συστήνει ο ΟΗΕ, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Μπαν Κι Μουν, καλώντας όλες τις πλευρές να συνεργαστούν πλήρως.

«Η επιτροπή έρευνας θα εξακριβώσει τα γεγονότα του περιστατικού και θα παραδώσει το πόρισμα της στον Γενικό Γραμματέα με την ολοκλήρωση της εργασίας της. Ο Γ.Γ. θα εξετάσει το πόρισμα της επιτροπής και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω βήματα που θα λάβει» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών Στεφάν Ντουρατζίτς.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.