Skip to main content

Κατά της συμφωνίας Μέι για το Brexit η πρωθυπουργός της Σκωτίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κατά της συμφωνίας για το Brexit που προωθεί η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι τάχθηκε η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον.

Μιλώντας στο BBC, δήλωσε ότι δεν θα περίμενε από τους βουλευτές του κόμματός της, του Εθνικού Κόμματος της Σκοτίας (SNP), να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης του Λονδίνου για το Brexit στην παρούσα της μορφή.

Η κ. Στέρτζον εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός θα καταλήξει σε μια «βεβιασμένη» συμφωνία εξόδου από την Ε.Ε., την οποία το κοινοβούλιο θα κληθεί να εγκρίνει χωρίς να την εξετάσει λεπτομερώς.

Κατά την κ. Στέρτζον, μια τέτοια έκβαση θα ήταν απαράδεκτη.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.