Skip to main content

Ινδονησία: Τεράστιος σεισμός ξύπνησε τον εφιάλτη του καλοκαιριού

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τεράστιος σεισμός 7,7 Ρίχτερ χτύπησε σήμερα την Ινδονησία, λίγες ώρες αφότου άλλος σεισμός 6,1 Ρίχτερ είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και 10 ακόμη να τραυματιστούν.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ινδονησίας ανακοίνωσε προειδοποίηση για τσουνάμι στο κεντρικό και δυτικό Σουλαουέζι και κάλεσε τους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή.  

Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) αναθεώρησε προς τα κάτω το μέγεθος του σεισμού, στα 7,5 Ρίχτερ από τα 7,7 αρχικά.

Ο νέος σεισμός ξυπνάει τις νωπές μνήμες του καλοκαιριού, όπου από απανωτούς σεισμούς τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σκοτώθηκαν περίπου 500 άνθρωποι.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.