Skip to main content

Ρωσία προς Ελεύθερο Συριακό Στρατό: Μην χτυπάτε τους Κούρδους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) θα πρέπει να σταματήσει να πλήττει κουρδικές μονάδες των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), προς ενίσχυση της εκεχειρίας στη Συρία, τόνισε τη Δευτέρα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν τα πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους και του Μετώπου Φατέχ Αλ Σαμ, πρώην Μετώπου Αλ Νούσρα.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη της εκεχειρίας στη Συρία, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα συσταθεί κοινό ρωσοαμερικανικό κέντρο συντονισμού για τα αεροπορικά πλήγματα που θα πραγματοποιούν Ρωσία και διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.