Τις «συνεχείς προκλήσεις» της Βόρειας Κορέας, οι οποίες – όπως είπε – είναι «μη αποδεκτές στο σύνολό τους» καταδίκασε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε.
«Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το περιβάλλον ασφάλειας γύρω από την Ιαπωνία, έχει επιδεινωθεί στο χειρότερο επίπεδο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» ανέφερε ο Άμπε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη νέα χρονιά.
Σημείωσε παράλληλα ότι η χώρα του θα συνεργαστεί με την διεθνή κοινότητα για την αντιμετώπιση του πυραυλικού και πυρηνικού προγράμματος που προωθεί η Πιονγιάνγκ.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












