Skip to main content

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Χαβάη εξαιτίας του τυφώνα Λέιν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Χαβάη, η οποία πλήττεται από ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές. Ο τυφώνας Λέιν κατευθύνεται προς πλέον προς τις ΗΠΑ, αλλά αφήνει πίσω του τεράστιες ζημιές από πλημμύρες και κατολισθήσεις.

Οι ισχυροί άνεμοι και οι βροχοπτώσεις πλησίασαν τη Χαβάη με ταχύτητα 200 χλμ., υποχρεώνοντας τις αρχές να κλείσουν σχολεία και υπηρεσίες έως το Σάββατο.

Αν και σταδιακά οι άνεμοι υποχώρησαν, η κατάσταση παραμένει επικίνδυνη, ενώ μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι μεγάλης έκτασης πλημμύρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.