Skip to main content

Τουρκία: Διάσωση 57 προσφύγων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνολικά 57 πρόσφυγες που είχαν βρει καταφύγιο σε μία βραχονησίδα στο Αιγαίο Πέλαγος ενώ προσπαθούσαν να μεταβούν στο νησί της Λέσβου από τις τουρκικές ακτές διέσωσε το λιμενικό σώμα της Τουρκίας, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Το πλεούμενο στο οποίο επέβαιναν παρουσίασε προβλήματα αφού απέπλευσαν από το Δεκελί, στην επαρχία της Σμύρνης, προσέθεσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων και οι πρόσφυγες βρήκαν καταφύγιο σε μία βραχονησίδα.

Δώδεκα από τους πρόσφυγες, μεταξύ αυτών 3 παιδιά, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα του λιμενικού στο Δεκελί και άλλοι 45 διασώθηκαν από αλιευτικά σκάφη καθώς τα πλοία του λιμενικού σώματος δε μπορούσαν να προσεγγίσουν το νησάκι, λόγω του μεγέθους τους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.