Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και το Πεντάγωνο δημιούργησαν μια κοινή ομάδα εργασίας για τον εντοπισμό και τη δίωξη αυτού που ο υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ περιέγραψε ως μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ευαίσθητων πληροφοριών σε μέσα ενημέρωσης.
«Έχω αναθέσει την αρμοδιότητα ανάθεσης καθηκόντων στο Γραφείο Γενικού Συμβούλου του Υπουργείου Πολέμου, εξουσιοδοτώντας την OGC να ζητά και να λαμβάνει όλες τις πληροφορίες, τα αρχεία και την υποστήριξη σε ολόκληρο το τμήμα σχετικά με έρευνες για διαρροές στα μέσα ενημέρωσης», δήλωσε ο Χέγκσεθ σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X.
To leak sensitive national defense information is to betray our warriors and put them in danger.
That’s why the @DEPTOFWAR and @THEJUSTICEDEPT have created a joint task force to IDENTIFY AND PROSECUTE LEAKERS. pic.twitter.com/pMqXuo21Mm
— Secretary of War Pete Hegseth (@SecWar) July 13, 2026
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












