Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε την Πέμπτη ότι η Ευρώπη θα πρέπει να προσκομίσει κάποιες αποδείξεις για τους ισχυρισμούς ότι η Μόσχα παρεμβάλλει τα σήματα GPS στην Ευρώπη.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, μιλώντας για τους ισχυρισμούς χωρών της ΕΕ ότι η Ρωσία παρεμβάλλει τα σήματα GPS στην Ευρώπη, δήλωσε ότι όσοι διατυπώνουν τους ισχυρισμούς θα πρέπει πρώτα να προσκομίσουν «τουλάχιστον κάποιες αποδείξεις».
Μέχρι στιγμής, αυτά είναι απλώς λόγια και δεν μπορεί κανείς να τα εκλάβει ως έχουν, δήλωσε η Ζαχάροβα.
Πηγή: Reuters
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












