Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ότι Το Ιράν θα «εξαφανιστεί από προσώπου γης» αν επιτεθεί σε αμερικανικά πλοία που εκτελούν την «Επιχείρηση Ελευθερία» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφερόμενος στην αμερικανική απόπειρα απελευθέρωσης πλοίων που έχουν εγκλωβιστεί στα Στενά του Ορμούζ.
Ο Τραμπ έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Τρέι Γινγκστ του Fox News, προσθέτοντας ότι πιστεύει πως το Ιράν έχει γίνει «πολύ πιο ελαστικό» στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.
Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε επίσης ότι η στρατιωτική ενίσχυση των ΗΠΑ στην περιοχή συνεχίζεται
«Έχουμε περισσότερα όπλα και πυρομαχικά από ό,τι πριν», δήλωσε ο Τραμπ. «Έχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό.Έχουμε υλικό σε όλο τον κόσμο.Έχουμε τις βάσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι όλες εφοδιασμένες με πλήρη εξοπλισμό. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλο αυτό το υλικό και θα το χρησιμοποιήσουμε, αν το χρειαστούμε».
Όλες οι εξελίξεις στο liveblog της Ναυτεμπορικής.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












