Skip to main content

Ιρανικά μέσα ενημέρωσης: Εκρήξεις πάνω από την Τεχεράνη – Ενεργοποιήθηκαν συστήματα αεράμυνας

Majid Asgaripour/WANA (West Asia News Agency) via REUTERS

Πρώτες ενδείξεις για ενδεχόμενη επίθεση από την έναρξη της εκεχειρίας.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συστήματα αεράμυνας ενεργοποιήθηκαν σε περιοχές της Τεχεράνης το βράδυ της Πέμπτης εν μέσω πιθανής εχθρικής εναέριας δραστηριότητας, όπως μετέδωσαν τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, στις πρώτες αυτού του είδους αναφορές από την έναρξη της εκεχειρίας.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA ανέφερε ότι ο «ήχος πυρών αεράμυνας» ακούστηκε στη δυτική Τεχεράνη.

Από την πλευρά του το πρακτορείο ειδήσεων Mehr μετέδωσε ότι τα συστήματα αεράμυνας ενεργοποιήθηκαν σε πολλά τμήματα της ιρανικής πρωτεύουσας για την αντιμετώπιση «εχθρικών στόχων».

Κανένα από τα δυο ιρανικά μέσα δεν παρείχε επιπλέον πληροφορίες. Από την πλευρά του Ισραήλ πηγές ασφαλείας που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας τονίζουν ότι το  Ισραήλ δεν επιτίθεται στο Ιράν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.