Ο αριθμός των νεκρών από τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο αυξήθηκε σε 486 ανθρώπους και 1.313 τραυματίες από την έναρξη των μαχών την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.
«Ο αριθμός των νεκρών από την ισραηλινή επιθετικότητα από την αυγή της Δευτέρας 2 Μαρτίου έως το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαρτίου έχει αυξηθεί σε 486 μάρτυρες και 1.313 τραυματίες», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Το υπουργείο είχε προηγουμένως αναφέρει 394 νεκρούς. Προς το παρόν οι αριθμοί των θυμάτων δεν είναι δυνατόν να επαληθευτούν από ανεξάρτητες πηγές.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












