Skip to main content

Φον ντερ Λάιεν: Η ασφάλεια του Κόλπου είναι στενά συνδεδεμένη με τη δική μας

REUTERS/Yiannis Kourtoglou

«Εξέφρασα την πλήρη αλληλεγγύη μου στον λαό του Μπαχρέιν», υπογραμμίζει η κυρία φον ντερ Λάιεν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Τα ιρανικά πλήγματα στη Μανάμα ήταν αδικαιολόγητα και απαράδεκτα, δήλωσα στην Αυτού Βασιλική Εξοχότητα, τον Πρίγκιπα Σαλμάν μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα, Διάδοχο και Πρωθυπουργό του Μπαχρέιν», τονίζει σε δήλωσή της η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Εξέφρασα την πλήρη αλληλεγγύη μου στον λαό του Μπαχρέιν», υπογραμμίζει η κυρία φον ντερ Λάιεν.

«Η χώρα υπήρξε μια συνεπής φωνή σοφίας, που προώθησε τη συμμετοχή και τον διάλογο», πρόσθεσε.

«Στεκόμαστε στο πλευρό του Μπαχρέιν στην επιδίωξη μιας διπλωματικής λύσης για διαρκή σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή», ανάφερε, για να επισημάνει ότι «η ασφάλεια του Κόλπου είναι στενά συνδεδεμένη με τη δική μας. Αυτό είναι και προς το στρατηγικό συμφέρον της Ευρώπης.»

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο liveblog της Ναυτεμπορικής

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.