Skip to main content

ΗΑΕ: Πυραυλική επίθεση του Ιράν προκάλεσε πυρκαγιά σε βάση που φιλοξενεί γαλλικές δυνάμεις

Χ/OSINTdefender

«Η επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά σε δύο κοντέινερ με γενικά υλικά, αλλά δεν υπήρξαν θύματα»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ιρανική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε ναυτική βάση στο Άμπου Ντάμπι που φιλοξενεί γαλλικές δυνάμεις προκάλεσε πυρκαγιά στο σημείο, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν θύματα.

«Εξειδικευμένες ομάδες ανταποκρίθηκαν σήμερα σε ένα περιστατικό που προέκυψε από επίθεση δύο ιρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε αποθήκη στη Ναυτική Βάση Αλ Σαλάμ στο Άμπου Ντάμπι», δήλωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

«Η επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά σε δύο κοντέινερ με γενικά υλικά, αλλά δεν υπήρξαν θύματα».


Η βάση, που είναι γνωστή και ως Camp de la Paix (Στρατόπεδο Ειρήνης), ανήκει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά φιλοξενεί γαλλικές δυνάμεις κατόπιν πρόσκλησης των ΗΑΕ.

Ο γαλλικός στρατός αρνήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές για την επιδρομή.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο Naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.