Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε απόψε «μια καλή και φιλική συνομιλία» τηλεφωνικά με τον Γερμανό καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς.
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους συζήτησαν «διπλωματικά και περιφερειακά ζητήματα», όπως αναφέρει το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ σε ανακοίνωσή του.
Δεν υπάρχει άμεση γερμανική ανακοίνωση για την τηλεφωνικής επικοινωνία των δύο ηγετών.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γιόχαν Βάντεφουλ επισκέφθηκε το Ισραήλ και άλλες περιφερειακές χώρες νωρίτερα αυτόν τον μήνα, καθώς το Βερολίνο συνεχίζει να εκφράζει την υποστήριξή του για την εφαρμογή του αμερικανικού σχεδίου για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα.
Πηγή: Times of Israel
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












