Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση σε συναγωγή στο Μάντσεστερ χθες, κατά την οποία δολοφονήθηκαν δύο άνθρωποι.
Σε δήλωσή του, ο Αμπάς καταδικάζει τη δολοφονία «αθώων πολιτών» και λέει ότι η παλαιστινιακή προεδρία «απορρίπτει την πρόκληση βλάβης σε πολίτες στα σπίτια και τους χώρους λατρείας τους».
«Η αλληλεγγύη με τον παλαιστινιακό λαό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση πράξεων βίας ή αντισημιτικών ενεργειών», προσθέτει.
Ο δράστης, Τζιχάντ αλ-Σάμι, ήταν Βρετανός πολίτης συριακής καταγωγής και η αστυνομία δεν έχει γνωστοποιήσει δημόσια το κίνητρο πίσω από την επίθεση.
Πηγή: Times of Israel
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












