Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε να συναντήσει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας του με τον Τραμπ, σύμφωνα με τη Le Figarο.
Ο Ρώσος πρόεδρος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Αμερικανό ομόλογό του και φαίνεται να πρότεινε να μεταβεί ο Ουκρανός πρόεδρος στη Μόσχα για συνάντηση.
Ο Τραμπ μιλώντας στο Fox News ότι χθες τηλεφώνησε στον Πούτιν για να τον ενημερώσει για τη συνάντησή του με τον Ζελένσκι και τη «Συμμαχία των Προθύμων» και ελπίζει ότι η συμπεριφορά του Ρώσου ηγέτη «θα είναι καλή».
«Ο Πούτιν ανέφερε τη Μόσχα» κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους συνομιλίας τη Δευτέρα, ανέφερε μια πηγή στο AFP, προσθέτοντας ότι ο Ζελένσκι απάντησε (προφανώς) «όχι».
- Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις για το Ουκρανικό στο liveblog του naftemporiki.gr