Skip to main content

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Νετανιάχου για Συρία και Ιράν

Πούτιν και Νετανιάχου συζήτησαν και για την πρόσφατη στρατιωτική σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να σεβαστεί «την εδαφική ακεραιότητα» της Συρίας, μια εβδομάδα μετά τις πολύνεκρες συγκρούσεις στο νότιο τμήμα της χώρας και τους επακόλουθους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

Ο Ρώσος Πρόεδρος «υπογράμμισε τη σπουδαιότητα διατήρησης της ενότητας, της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας, καθώς και την ενδυνάμωση της εσωτερικής πολιτικής σταθερότητας», αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ηγετών.

Πούτιν και Νετανιάχου συζήτησαν επίσης για την πρόσφατη στρατιωτική σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν, με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου να δηλώνει «έτοιμος να συμβάλει με κάθε τρόπο στην αναζήτηση λύσης μέσω διαπραγματεύσεων σχετικά με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.