Skip to main content

Τραγωδία στην Ινδία: Κατέρρευσε οροφή σχολείου – Τουλάχιστον 4 παιδιά νεκρά

REUTERS/Stringer

Ακόμη 17 παιδιά τραυματίστηκαν ενώ εκφράζονται φόβοι πως πολλά άλλα παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια

Οροφή σχολείου κατέρρευσε στην πολιτεία Ρατζαστάν, στη δυτική Ινδία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τέσσερα παιδιά να χάσουν τη ζωή τους και άλλα 17 να τραυματιστούν. Παράλληλα εκφράζονται φόβοι πως πολλά άλλα παιδιά παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια.

Τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν πλάνα στα οποία εικονίζονται κάτοικοι συγκεντρωμένοι γύρω από το σχολικό κτίριο ενώ σωστικά συνεργεία χρησιμοποιούν γερανό για να απομακρύνουν συντρίμμια.

Σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ, στο κρατικό σχολείο στη Τζαλαουάρ γίνονταν παραδόσεις μαθημάτων όταν το κατέρρευσε η οροφή και μέρος του.

Κάποια από τα τραυματισμένα παιδιά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε αστυνομικός, ο Αμίτ Κουμάρ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PTI και την εφημερίδα Economic Times.