Skip to main content

Κίνα: «Σοβαρός αρνητικός αντίκτυπος» από τις κυρώσεις της Ε.Ε. λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

«Οι αποφάσεις των Βρυξελλών «είναι ενάντιες στο πνεύμα συναίνεσης που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στους Κινέζους και στους Ευρωπαίους ηγέτες» δήλωσε εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εμπορίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη νέα ομοβροντία ευρωπαϊκών κυρώσεων συνδεόμενων με τον πόλεμο στην Ουκρανία οι οποίες βάζουν ιδίως στο στόχαστρο κινεζικές οντότητες, κατήγγειλε σήμερα το Πεκίνο, στηλιτεύοντας τον «σοβαρό αρνητικό αντίκτυπο» στη σχέση Κίνας-Ε.Ε..

Εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εμπορίου ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως οι αποφάσεις των Βρυξελλών «είναι ενάντιες στο πνεύμα συναίνεσης που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στους Κινέζους και στους Ευρωπαίους ηγέτες και προκαλεί σοβαρό αρνητικό αντίκτυπο στις οικονομικές, εμπορικές σχέσεις και στην οικονομική συνεργασία ανάμεσα στην Κίνα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.