Skip to main content

Γάζα: 12 νεκροί από πλήγμα του Ισραήλ σε σχολείο με εκτοπισμένους

Dawoud Abu Alkas / REUTERS

Γυναικόπαιδα τα περισσότερα θύματα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νέα ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα. Σύμφωνα με την Πολιτική Άμυνα της Γάζας, 12 άνθρωποι, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν την Πέμπτη από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, σε σχολείο που στεγάζει εκτοπισμένους.

Eπικεφαλής της οργάνωσης πρώτων βοηθειών, δήλωσε στο AFP ότι υπήρξαν «12 μάρτυρες, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι ήταν γυναίκες και παιδιά, και μεγάλος αριθμός τραυματιών σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο σχολείο Moustafa Hafez, το οποίο στεγάζει εκτοπισμένους, στη συνοικία Al-Rimal στα δυτικά της πόλης της Γάζας».

Επικοινωνώντας με το AFP, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι θα «προσπαθήσει να εξετάσει» τις πληροφορίες.

Με πληροφορίες από Le Figaro

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.