Ισραηλινή επίθεση με drone εξαπολύθηκε σήμερα με στόχο μια πολυκατοικία στην Τεχεράνη, με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι στόχος του πλήγματος ήταν ένας Ιρανός πυρηνικός επιστήμονας, ο οποίος και σκοτώθηκε από τον βομβαρδισμό
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν ακόμη σχολιάσει τα δημοσιεύματα αυτά.
Η Wall Street Journal τόνισε ότι ο στόχος της επίθεσης ήταν ένας Ιρανός επιστήμονας με εξειδίκευση στα όπλα.
Επικαλούμενη έναν μη κατονομαζόμενο Ισραηλινό αξιωματούχο, η WSJ ανέφερε ότι ο επιστήμονας έμενε κάπου εκτός του σπιτιού του, προφανώς σε μια προσπάθεια να προστατευτεί από ενδεχόμενη ισραηλινή επίθεση εναντίον του.
Σύμφωνα με αναφορές, το Ισραήλ έχει σκοτώσει τουλάχιστον δώδεκα από τους κορυφαίους πυρηνικούς επιστήμονες του Ιράν από τότε που ξεκίνησε την επίθεσή του την περασμένη Παρασκευή.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ