Skip to main content

Υπουργός Άμυνας Πακιστάν: «Θα γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο» όταν αποφασίσουμε να επιτεθούμε στην Ινδία

REUTERS/Fayaz Aziz

Υπογράμμισε ότι η χώρα του «αυτοσυγκρατείται»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν Καουάτζα Ασίφ, μιλώντας στο BBC, είπε ότι «θα γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο» όταν το Πακιστάν αποφασίσει να επιτεθεί, προσθέτοντας ότι η χώρα δεν θα αρνηθεί καμία ενέργεια στην οποία προέβη.

Οι σύμμαχοι του Πακιστάν έχουν συμβουλεύσει τη χώρα να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, δήλωσε ο Πακιστανός υπουργός Άμυνας.

Και πρόσθεσε ότι η χώρα του «αυτοσυγκρατείται» αλλά «έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχει καμία πρόοδος».

Για τις συνομιλίες με τον Ρούμπιο

Ακόμη, ο Ασίφ ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, μίλησε με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν και ίσως αυτή η συζήτηση να μπορούσε να προσφέρει κάποια ελπίδα, αλλά πιστεύει ότι δεν υπήρξε «καμία χαλάρωση» από την Ινδία και ότι το Πακιστάν πρέπει να αντιδράσει.

Πηγή: BBC

Διαβάστε ακόμη:

Ινδία: Αναφορές για εκρήξεις στο αεροδρόμιο Τζαμού – Ήχησαν σειρήνες

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.