Skip to main content

Ισραήλ: Ήχησαν οι σειρήνες – Ο στρατός ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε πύραυλο από την Υεμένη

REUTERS/Amir Cohen/File Photo

«Αφού ήχησαν οι σειρήνες σε διάφορες περιοχές στο Ισραήλ, ένας πύραυλος που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη αναχαιτίστηκε από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι αναχαίτισε ένα πύραυλο που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη, αφότου ήχησαν οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε διάφορες περιοχές της χώρας.

«Αφού ήχησαν οι σειρήνες πριν από λίγο σε διάφορες περιοχές στο Ισραήλ, ένας πύραυλος που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη αναχαιτίστηκε (από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία) πριν διεισδύσει στο ισραηλινό έδαφος», ανέφερε η ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων στο Telegram.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, «εκατομμύρια Ισραηλινοί» αναγκάστηκαν να μεταβούν σε καταφύγια, λόγω του συναγερμού.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.